Wednesday, June 19, 2013

susu Dugro

hahaha tajuk je da mengundang kan? ape kena mengena susu Dugro dgn hans? hahaha.xde pe.aritu hans dpt keje as Print Media Monitor kat satu company ni.keje hans ade la belek suratkhabar and cari artikel mengenai client ktorg.clientnyer bukan satu dua ye adik adik.ngeeeee.beratus.

ok so time 1st day keje tu mmg semangat giler la.mule2 kena bace sume name client.what? bosannye membaca.hahahha tp 1st day kan? ikutkan je la.hahaha.pastu ade la akak tu aja cmne nk handle software tu.sumpah blur weh.hahahaha.tp buat je la ape yg taw en.

tp apabila masuk ari ke 2 kerja Hans terase something yg Hans mcm xselesa , iaitu suasana yg senyap gile.can u imagine kerja dalam suasana yg senyap? macam exam taw x.sape je yg suke exam? buat mengantuk ade la.hahahhaha.Hans stress giler memikirkan suasana yg senyap tu sbb Hans ni klu nk wat kerja mesti kena cakap2 , bising2 , gelak2.baru la sel sel dalam otak berhubung.kalau x penat je kecik2 minum susu Dugro tp last2 x berkembang.hahahahha.so Hans decide tuk berhenti kerja situ atas alasan susasana senyap nye.hahahhaa tp Hans suke time kerja kat situ sbb xde office yg start kul 5 pagi sampai 3 ptg.tapi xpela maybe ade rezeki kerja tmpt lan pulak.ngeee

No comments: